En klassisk måte å lure brukere på internett til å gi fra seg både den ene og andre informasjonen, f. eks brukernavn/passord, kredittkortinformasjon osv, er ved såkalt «Phishing».

Backup, eller ekstern lagring av data, er kanskje punktet hvor det syndes mest, både hos private og bedrifter. Noen har ikke backup i det hele tatt, mens andre kanskje tar backup til en vanlig ekstern harddisk.

Askus IT AS er veldig opptatt av din IT-hverdag. Noe av det viktigste for å ha en bra IT-hverdag, er trygghet. Vi kan bistå dere med profesjonell antivirus som også stopper f. eks løspengevirus.

I såfall er dette artikkelen for deg. Microsoft anbefaler ikke at Internet Explorer brukes, men erstattes av en mer moderne nettleser. Teknologien har siden den gang gått veldig mye lenger. Du bør fortest mulig skifte ut din nettleser med en mer moderne.

Google Chrome er en moderne og rask nettleser for å bruke internett. Vi har samlet noe enkle tips som kan gjøre din brukeropplevelse og hverdag på nett enklere og bedre.

Ønsker du en trygg IT-hverdag? Har din bedrift god backup av data? Hva hvis en pc kræsjer eller blir stjålet, hvor lang tid bruker dere på å være «oppe» igjen? Ønsker du økonomisk forutsigbarhet i din bedrifts IT-hverdag? Vår skyløsning gir deg trygghet, forutsigbarhet og en moderne IT-hverdag.

Askus IT kan kartlegge din bedrifts IT-situasjon. Etter møtet vil dere motta en rapport hvor situasjonen vurderes, og eventuelle forslag til endringer/oppgraderinger/forbedringer.

Har du backup av epost, eller ligger alt lokalt på deres maskiner? Vi vet at mange har sårbare epost-løsninger, enten for datakræsj, virus eller malware.

Askus IT er partner med Microsoft. Dette gir både oss og deg som kunde muligheter til et tettere samarbeid på viktige deler av programvare-infrastruktur. Askus IT bruker Office 365, og tar gjerne en prat med dere om hva Office 365 kan hjelpe dere med.

Askus IT AS, et samarbeid med Askus AS (www.askus.no) starter opp fra 2. januar 2018. Askus IT tilbyr drift, support, service, rådgivning, innkjøp, oppsett, konverteringer +++. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine IT-behov/systemer.