Lillehammer Byavis har skrevet en fin artikkel om Askus IT AS, denne ligger gratis på nett.

Askus IT AS har bistått prosjektet Lillehammer Taarn med å sette opp kamera i byggeperioden som har dokumentert hele byggeprosessen utenfra. Video fra byggingen kan du se her:

En klassisk måte å lure brukere på internett til å gi fra seg både den ene og andre informasjonen, f. eks brukernavn/passord, kredittkortinformasjon osv, er ved såkalt «Phishing».

Backup, eller ekstern lagring av data, er kanskje punktet hvor det syndes mest, både hos private og bedrifter. Noen har ikke backup i det hele tatt, mens andre kanskje tar backup til en vanlig ekstern harddisk.

Askus IT AS er veldig opptatt av din IT-hverdag. Noe av det viktigste for å ha en bra IT-hverdag, er trygghet. Vi kan bistå dere med profesjonell antivirus som også stopper f. eks løspengevirus.

I såfall er dette artikkelen for deg. Microsoft anbefaler ikke at Internet Explorer brukes, men erstattes av en mer moderne nettleser. Teknologien har siden den gang gått veldig mye lenger. Du bør fortest mulig skifte ut din nettleser med en mer moderne.

Google Chrome er en moderne og rask nettleser for å bruke internett. Vi har samlet noe enkle tips som kan gjøre din brukeropplevelse og hverdag på nett enklere og bedre.

Ønsker du en trygg IT-hverdag? Har din bedrift god backup av data? Hva hvis en pc kræsjer eller blir stjålet, hvor lang tid bruker dere på å være «oppe» igjen? Ønsker du økonomisk forutsigbarhet i din bedrifts IT-hverdag? Vår skyløsning gir deg trygghet, forutsigbarhet og en moderne IT-hverdag.

Askus IT kan kartlegge din bedrifts IT-situasjon. Etter møtet vil dere motta en rapport hvor situasjonen vurderes, og eventuelle forslag til endringer/oppgraderinger/forbedringer.

Har du backup av epost, eller ligger alt lokalt på deres maskiner? Vi vet at mange har sårbare epost-løsninger, enten for datakræsj, virus eller malware.