Askus IT samler en del tips & råd rundt bruken og tryggheten av IT. Disse er samlet her. Det blir stadig lagt til flere sider.

Epost-lureri

En klassisk måte å lure brukere på internett til å gi fra seg både den ene og andre informasjonen, f. eks brukernavn/passord, kredittkortinformasjon osv, er ved såkalt «Phishing».

Backup – ofte undervurdert

Backup, eller ekstern lagring av data, er kanskje punktet hvor det syndes mest, både hos private og bedrifter. Noen har ikke backup i det hele tatt, mens andre kanskje tar backup til en vanlig ekstern harddisk.

Antivirus – for din sikkerhet

Askus IT AS er veldig opptatt av din IT-hverdag. Noe av det viktigste for å ha en bra IT-hverdag, er trygghet. Vi kan bistå dere med profesjonell antivirus som også stopper f. eks løspengevirus.

Bruker du fortsatt Internet Explorer?

I såfall er dette artikkelen for deg. Microsoft anbefaler ikke at Internet Explorer brukes, men erstattes av en mer moderne nettleser. Teknologien har siden den gang gått veldig mye lenger. Du bør fortest mulig skifte ut din nettleser med en mer moderne.

Google Chrome – Tips

Google Chrome er en moderne og rask nettleser for å bruke internett. Vi har samlet noe enkle tips som kan gjøre din brukeropplevelse og hverdag på nett enklere og bedre.