Skyløsninger

Askus IT Cloud – jobb direkte i skyen. God backup, jobb fra hvor som helst, med hvilken enhet som helst, og økonomisk forutsigbarhet. Les mer: https://www.askusit.no/asp-drift-lidenskap-trygghet/

Rådgivning

Trenger dere generelle IT-råd, hvordan ta deres systemer videre? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hva som kan gjøres.

Support

Vi bistår med alt fra de enkleste spørsmål til mer komplekse utfordringer enten med din pc, server, programvare, ditt nettverk/infrastruktur, og gir oss sjelden før utfordringen er løst.

Fjernhjelp

Askus IT har stor erfaring med å hjelpe via fjernstyring. Dette er en supereffektiv måte å bistå på kort varsel, og for både små og store oppgaver. Vi kan også, etter avtale med kunde, sette opp tilgang på fast basis for å løse oppgaver fortløpende.

Innkjøp

Askus IT har konkurransedyktige priser på hardware, og rask levering/oppsett. Vi hjelper deg i gang med dine produkter.

Kassesystemer

En naturlig del av samarbeidet med Askus er integrasjon av kassesystemer, timeregistrering m.m mot økonomisystem. Vi kan hjelpe deg med deres kassesystemer.

Epost

Epost er en viktig del av en bedrift, og viktig at dette fungerer som ønsket. Askus IT kan hjelpe deg med å sette opp din epost-løsning slik at denne fungerer både på din(e) pc’er, nettbrett og mobiltelefoner.

Flytte data

Vi kan bistå deg i å konvertere eller flytte data fra ditt gamle system til nytt. F .eks utskifting av pc/server/backupsystem osv.

Datarecovery

Har uhellet vært ute? Det er ikke nødvendigvis så ille som du tror. Vi kan ta en analyse av problemet og bistå med rådgivning for videre handling. Vi anbefaler å gjøre så lite med et datakræsj som mulig før du eventuelt kontakter oss.

Backup

Har du noen gang opplevd datakræsj, blitt hacket, lurt av datavirus eller lignende? Dette skjer oftere enn man skulle tro, og det aller beste forsikringen du har mot å miste data, er backup. Vi kan bistå med backup både lokalt og mot nettsky.

Nettverk

Snakk med oss om utfordringer/ønsker rundt ditt nettverk, enten trådløst eller kablet. Kanskje har du gamle kabler, gammel router, mangler brannvegg eller lignende? Vi sjekker for deg.